• Om skolen

Krea

Idræt

Om skolen

Gribskov Efterskole er en mellemstor efterskole med ca. 100 elever. Vi optager elever i 9. og 10. klasse.

Skolen ligger i det smukke Nordsjælland tæt ved skov og strand mellem Tisvildeleje og Rågeleje. Vejby station er kun 2 km herfra og nærmeste forbindelse til Hillerød.

Gribskov Efterskoles historie

Efterskolen blev stiftet i 1983. Skolen har været på samme adresse, dog med navnet Unnerup efterskole frem til 2007. I forbindelse med kommunesammenlægningen 2007 skiftede skolen navn til Gribskov efterskole. Samtidig med dette ændrede skolen profil fra at være meget bredt funderet til at tage udgangspunkt i vores smukke omgivelser, der blev etableret en linje med fokus på outdooraktiviteter.

I 2009 brændte skolens hovedbygning ned til grunden, hvorefter skolen har fungeret i midlertidige pavilloner indtil oktober 2010. Efter at have genopbygget skolens hovedbygning, renoveret sidebygningerne og bygget 4 nye klasseværelser og et naturfagslokale har skolen fået plads til 100 elever.

Fra skoleåret 2013/14 har skolen etableret en medielinje med fokus på fotografering, film og redigering. Vores elever kan derfor vælge mellem outdoor og medie som hovedlinje.