Medielinjen

Har du lyst til at udforske din kreative side i flere af medielandskabets muligheder? På medielinjen har du mulighed for at beskæftige dig med forskellige mediegenrer.

På medielinjen har du mulighed for at beskæftige dig med forskellige mediegenrer. Du har måske en drøm om enten at stå foran kameraet som journalist eller bag kameraet som fotograf. Eller måske er det lys og lyd, du interesserer dig for. Du får chancen for at fordybe dig i præcis det, du synes er mest spændende. Du lærer både at indgå i et teamarbejde, hvor du har en samarbejdsfunktion, og du løser opgaver på egen hånd. Når du har haft et år med medie ved du meget mere om:

  • Fotografering med digital spejlreflekskamera
    • f.eks reportage, portræt, natur, arkitektur, reklame og sport
  • Filmproduktion fra idé til produktion
    • f.eks reportage, dokumentar eller filmgenre efter eget valg mm.
  • Digital billed- og lydredigering
    • Og alt det midt imellem…

 

Eksempler på elevproduktioner

Link til billeder på Smug Mug

 

Gribskov Efterskole One Take

Medielinjen er et godt springbræt til f.eks. fotojournalistuddannelsen, gymnasiets medielinje, fotografuddannelsen, filmskolen og andre kreative retninger.

Vælger du medielinjen, har du 7 lektioner om ugen, hvor du sammen med holdet skaber produkter af høj kvalitet, fordyber dig i detaljer og lærer en masse. Vi forventer at din lyst til at lære og nysgerrighed er stor, og at du både kan arbejde fokuseret med et plads til et grin i ny og næ.

I løbet af året skal vi på studietur til Berlin, Filmbyen og Canada (Toronto) med fokus på fotografering og filmproduktion.