< Tilbage til oversigten

Forberedelserne til årets store teaterforestilling var i fuld gang. Først måtte vi aflyse selve forestillingen og arbejdede videre med en videoproduktion. Men da statsministeren lukkede ned for samtlige skoler i Danmark fik vi alle pludselig travlt med at forberede fjernundervisning til den kommende periode.

På Gribskov Efterskole har vi valgt at opdele dagene i forskellige fagdage. I dag er det fx dansk fagdag hvor eleverne arbejder med kommunikation og analyse af gårsdagens pressemøde fra statsministeriet og dronnings tale til befolkningen.

En håndfuld elever har sendt billeder af deres hjemmearbejdsplads. Det ser hyggeligt ud og de kan heldigvis kommunikere og sparre over diverse sociale medier, men når vores elever har valgt at tage på efterskole i 9. og 10. klasse, så er det selvfølgelig fordi at de er socialt anlagt. Derfor ser vi alle frem til en helt almindelig hverdag på Gribskov Efterskole igen.