Optagelse

Kære kommende elev.
Er du klar til at flytte, og blive flyttet? – Er du klar til at forandre og blive forandret? For det vil du med sikkerhed, når du bliver elev på Gribskov Efterskole.

Hvis dit barn eller I som forældre ønsker yderligere information eller vil søge optagelse på Gribskov Efterskole, så kan I kontakte skolen på mail eller pr. telefon. Vi holder jævnligt informationsmøder, hvor I kan besøge skolen, få en rundvisning og møde nogle af lærerne og eleverne. Her vil det også være muligt at stille spørgsmål, samt at tilmelde sig til de kommende skoleår.

Når skoleåret starter udleverer vi en iPad til dig, som du kan beholde, når du afslutter prøverne næste sommer. Vi forventer, at vores elever er indstillet på at yde deres bedste, uanset om man har linjefag, valgfag eller boglige fag.

Her er der både plads til eventyreren og den medieglade elev.

Vores to spændende linjer giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig på netop det område, du finder interessant, hvad enten det er livet i Outdoor eller foto/filmverdenen.
Vi tilbyder rammerne, og du skal fylde dem ud – mens du udfordrer dig selv!

Når du overvejer et år på Gribskov Efterskole har du selvfølgelig en masse forventninger – det er klart!
Og vi har også nogle forventninger til dig.

Vi forventer at du:

• har lyst til at være sammen med andre unge – hele døgnet.
  • har lyst til at deltage i fællesskabet.
  • har lyst til at tage ansvar for at dine kammeraters trivsel.
  • har lyst til at udvikle dig personligt og fagligt.
  • er positivt indstillet overfor skolen, dens tiltag og tilbud.
  • er indstillet på at yde dit bedste, uanset om du har linjefag, valgfag eller boglige fag.
  • engagerer dig i projekter, temauger, den daglige undervisning og livet på skolen.

Hvis du mener, at du kan det, er vi på Gribskov Efterskole klar til at tilbyde et unikt efterskoleår for dig!

Ønsker du at blive optaget på Gribskov Efterskole, skal du kontakte skolen enten på
mail eller pr. telefon.

Herefter vil du blive inviteret til et introduktionsmøde, så du kan komme og høre om skolen.
På dette møde vil det så være muligt at tilmelde dig til de kommende skoleår.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

Vi holder jævnligt informationsmøder, hvor I kan besøge skolen, få en rundvisning og møde lærere, elever og stille spørgsmål. Her er det også muligt at tilmelde sig til de kommende skoleår.

Tlf.: +(45) 48705414
Gribskov Efterskole Stokkebrovej 33 3210 Vejby