Faciliteter

Her kan du se et udpluk af Gribskov Efterskoles faciliteter.

Værelser

De fleste af skolens værelser er topersoners. Alle værelser indeholder to kommoder, to senge, et bord, to taburetter og to pengeskabe. Derudover er det op til egen fantasi, hvordan værelset skal dekoreres.

Stuer

Til hver ”gård” hører en stue til. Dette er samlingspunkt for gårdens beboere i mange sammenhænge.

Hallen

Vores flotte hal blev færdigopført i foråret 2016. Fra første dag er hallen blevet anvendt dagligt til diverse aktiviteter. Der spilles diverse bold- og ketcherspil, danses, trænes og meget andet. Det er også i hallen, at vi opfører årets teaterforestilling.

Klatrevæg

Vores nye hal rummer også en super klatrevæg. Der er baner til mange forskellige niveauer så både nybegyndere og de hardcore klatrere kan blive udfordret.

Skolens spisesal (smørstenen)

Skolens spisesal fremstår lys og lækker. Her indtager vi alle måltider, og hygger med fx spil eller en kop varm kakao i en pause.

Styrketræning

På første sal i vores hal ligger skolens træningslokale. Her finder man et bredt udvalg af træningsaktiviteter lige fra opvarmningsmaskiner som romaskine, løbebånd, crosstrainer og cykler til diverse maskiner til muskeltræning, løse vægte, kettlebells, bokseudstyr mv.

Musik

Skolens musiklokale er placeret på første sal i hallen med skøn udsigt over markerne. Musiklokalet rummer alt, hvad man har brug for til at spille sammen i et band. Derudover har vi en del guitarer til guitarundervisning

Fysik/naturfag

Naturfagslokalet er færdigbygget i 2010. Det fremstår lækkert og super udstyret hele vejen rundt.

Klasselokaler

Alle skolens klasselokaler er nybyggede eller nyrenoverede og fremstår lyse og imødekommende. Alle klasser er udstyret med Smarttavler, AppleTV og hurtigt internet, som giver undervisningen med Ipads de bedste rammer.

Amphiscenen (Tyrsvæld)

Tyrsvæld er skolens hjerte. Her mødes vi mange gange i løbet af dagen, hvor vi bl.a. lytter til dagens nyheder, synger før frokosten og meget mere.

Outdoor

Skolen råder over en lang række udstyr til outdoor. Det gælder lige fra udstyr til mad over bål over mountainbikes, kajakker, klatreudstyr og udstyr til snorkling. For os er det vigtigt at udstyret er lækkert og appellerer til brug.

Bålhytte

Skolens nyeste bygningsværk er vores bålhytte, og er rejst med hjælp fra Nordea-Fonden. Bålhytten er et dejligt samlingssted rundt om bålet både i hverdage og weekenderne, hvor man også gerne må sove i shelteren med sine kammerarter.

Boldbur

Boldburet danner ramme for megen aktivitet primært i sommerhalvåret. Vi har dog også lys på banen, så de sejeste spiller faktisk hele året. Vi spiller fodbold, basket, stikbold eller noget helt fjerde. Det kan være i en lille pause mellem nogle undervisningstimer eller en lang kamp efter stilletimen.

Haven

Skolen har en dejlig stor have med mange hyggelige kroge. Her er god plads til forskellige aktiviteter eller en rolig stund fx på den store gynge under bøgetræet. I midten af haven ses en fin gravhøj, som sammen med en del andre gravhøje i nærområdet minder os om fortidens udfoldelser.

Fotostudier

Skolen har to fotostudier samt en række mobile enheder.
Alt bliver brugt flittigt hver onsdag når der er linjefag.

Redigeringslokale

Når billederne er taget fx i skolens fotostudier er det en tur i redigeringslokalet, hvor skolens iMacs står linet op.