Har du lyst til at udforske din kreative side i flere af medielandskabets muligheder? På medielinjen har du mulighed for at beskæftige dig med forskellige mediegenrer.

Medielinjen
Medielinjen
Medielinjen
Gribskov Medie 2021 N2A9228

Medielinjen

På medielinjen har du mulighed for at beskæftige dig med forskellige mediegenrer. Du har måske en drøm om enten at stå foran kameraet som journalist eller bag kameraet som fotograf. Eller måske er det lys og lyd, du interesserer dig for. Du får chancen for at fordybe dig i præcis det, du synes er mest spændende. Du lærer både at indgå i et teamarbejde, hvor du har en samarbejdsfunktion, og du løser opgaver på egen hånd. Når du har haft et år med medie ved du meget mere om:

- Fotografering med digital spejlreflekskamera
f.eks reportage, portræt, natur, arkitektur, reklame og sport

- Filmproduktion fra idé til produktion
f.eks reportage, dokumentar eller filmgenre efter eget valg mm.

- Digital billed- og lydredigering

Og alt det midt imellem…

Medielinjen er et godt springbræt til f.eks. fotojournalistuddannelsen, gymnasiets medielinje, fotografuddannelsen, filmskolen og andre kreative retninger.
Vælger du medielinjen, har du 7 lektioner om ugen, hvor du sammen med holdet skaber produkter af høj kvalitet, fordyber dig i detaljer og lærer en masse. Vi forventer, at din lyst til at lære og nysgerrighed er stor, og at du både kan arbejde fokuseret med plads til et grin også. I løbet af året skal vi på studietur til Berlin, Filmbyen og New York med fokus på fotografering og filmproduktion.

 

 

"Det har været fedt at være blandt nogle andre unge mennesker, som også er medie-interreseret ligesom mig!"

Lærke

N2A9469

"Jeg synes det var sjovt at eksperimentere med kameraet"

Laura

"Jeg troede aldrig jeg ville blive så god til at være på kamera"

Asger

"Et fedt år, hvor vi har lært en masse filmteknisk."

David

"Jeg lærte meget om film og billeder som jeg kan bruge fremover også!"

Isabella

N2A9428 (1)