Medarbejdere

Du kan her se en oversigt over Gribskov Efterskoles medarbejdere

Leder du efter en bestemt medarbejder?


GE SM 2021 Col

Søren Møller

Forstander

Jeg er uddannet lærer fra KDAS i 1991 og arbejdede i en årrække på diverse skoler i københavnsområdet. I 1999 startede jeg på Gribskov Efterskole, hvor jeg siden 2004 har været forstander.

På Gribskov Efterskole er hver dag forskellig, idet jeg varetager utrolig mange opgaver, som indebærer alt fra skolens økonomi til elevrelaterede problemer. Ud over alle de administrative opgaver underviser jeg også på medielinjen.

Jeg bor sammen med min hustru i Ganløse. Min fritid bruger jeg med min hustru og vores to voksne børn, på min sejlbåd eller på MTB.

Læs mere
Fold sammen

GE HW 2021 Col

Hanne Wiehe

Viceforstander

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 2009. I skoleåret 12/13 tog jeg orlov og læste en etårige friluftlivsvejlederuddannelse i Norge. Fra 2016-2019 har jeg ved siden af efterskolearbejdet læst en Diplom i Ledelse.

Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2009 som lærer og har siden 2014 været en del af ledelsen. Ud over det administrative arbejde står jeg for skolens outdoorlinje, og jeg har også aftenvagter.

Jeg bor i Ramløse med min mand og vores to hunde. Jeg elsker at være aktiv med bl.a. MTB, kajak, løb, alle slags ski, lange gåture med hundene, havearbejde mv.

Læs mere
Fold sammen

GE Stella 2021 Col

Stella Rolin

Sekretær

Jeg har en lang fortid som sekretær bag mig bl.a. på en højskole. I 2006 blev jeg ansat på Gribskov Efterskole.

På Gribskov Efterskole er det højst sandsynligt mig, man får i røret, hvis man ringer hertil. Det er også mig, som svarer på mails mv. Jeg varetager en bred vifte af administrative opgaver som fx elevregistrering, indberetninger og mange andre større eller mindre opgaver.

Jeg bor i Gilleleje med min mand. Vi har to børn. Jeg spiller badminton i min fritid.

Læs mere
Fold sammen

GE Denise PE7A3074 HD

Denice Jensen

Bogholder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Læs mere
Fold sammen

GE EH 2021 Col

Emil Hartoft

Lærer

Jeg er uddannet fra Den Frie Lærerskole i Ollerup i 2006, hvorefter jeg arbejdede på en kostskole, indtil jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2008.

På Gribskov Efterskole underviser jeg primært i matematik. Jeg har aften- og weekendvagter og er også trivselslærer. Derudover er jeg tillids- og arbejdsmiljørepræsentant.

Jeg bor i Asserbo. Min fritid bliver brugt på at sætte hus og have i stand. Jeg prøver derudover at få trænet lidt eller tage en tur på MTB eller landevejscykel.

Læs mere
Fold sammen

Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Ditte Munk

Lærer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Læs mere
Fold sammen

Malene 2023

Malene Nicolaisen

Lærer

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 2002 med linjefag i dansk, engelsk, samfundsfag og natur/teknologi. Mit første år som lærer var på en specialskole i Liverpool. Siden har jeg arbejdet på mange forskellige folkeskoler i Københavnsområdet.  Jeg har altid godt kunne lide at skrive, så i 2008 flyttede jeg til Aarhus for at tage diplomuddannelsen i journalistik. Jeg har arbejdet som freelancejournalist i en del år, men har hele tiden haft en fod i skoleverdenen og har blandt andet udviklet undervisningsmateriale til fagportaler for Gyldendal og Clio til engelskfaget.

Jeg har været ansat på Gribskov Efterskole siden december 2022. Jeg underviser i dansk, engelsk og mediefag og er trivselslærer med aften - og weekendvagter.

Når jeg ikke er på Gribskov Efterskole, bor jeg på Nørrebro og lige så snart tiden tillader det, pakker jeg en kuffert og tager ud i verden. Jeg bruger meget tid på koncerter og har været tilknyttet Roskilde Festival - som både frivillig og gæst- i et par årtier.  

Læs mere
Fold sammen

GE KN 2021 Col

Kim Vestermark Nielsen

Lærer

Jeg er uddannet fra læreruddannelsen i Århus i 2015. Det efterfølgende år læste jeg en friluftsvejlederuddannelse på Paul Petersens idrætsinstitut i København, og i 2017 blev jeg ansat på Gribskov Efterskole. 

På Gribskov Efterskole underviser jeg på outdoorlinjen, i idræt og i krop og sundhed. Dertil er jeg trivselslærer og har aften- og weekendvager. 

Jeg elsker at konkurrere, og jeg siger aldrig nej, når jeg bliver udfordret af en elev. 

Ellers har jeg base på Østerbro, hvor min fritid går med aktiviteter som løb, landevejscykling, ture på rulleskøjter, havkajak mv. 

Læs mere
Fold sammen

Rasmusv

Rasmus Viggaard

Lærer

Jeg er uddannet fra Københavns professionshøjskole i 2019, med titlen ASTE-lærer. Samme år blev jeg ansat på Gribskov Efterskole.

På Gribskov Efterskole underviser jeg i matematik, fysik samt GE-faget verdensborger. Jeg tager mig også af skolens IT. Jeg er trivselslærer og har aften- og weekendvager.

Jeg bor i Hillerød. I min fritid følger jeg meget med i diverse sportsgrene, men dog mest i fodbold. 

Læs mere
Fold sammen

GE Christina 2021 Col

Christina Christensen

Køkkenassistent

Jeg er oprindeligt uddannet I landbruget, men har altid arbejdet i køkkenbranchen bl.a. i kantiner, i cateringfirma og på efterskole. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2016.

På Gribskov Efterskole arbejder jeg sammen med Pernille, Mette og Brian om at tilberede god mad til eleverne samt skabe de bedste forhold for elevernes køkkentjans.

Jeg bor i Tølløse sammen med min mand og vores to børn. Min fritid bruger jeg på træning med vores hunde, og så træner jeg også selv et par gange om ugen.

Læs mere
Fold sammen

GE Mette 2021 Col

Mette Nørbæk Sørensen

Køkkenassistent

Jeg er uddannet køkkenassistent i 1988 og har før min ansættelse på Gribskov Efterskole arbejdet på plejehjem og i kantine. Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2000.

På Gribskov Efterskole arbejder jeg i køkkenet sammen med resten af teamet om at skabe gode rammer om maden og elevernes køkkentjans.

Jeg bor i Hundested og nyder min fritid med bøger, gåture og lidt fotografering. Derudover er jeg farmor til en dejlig lille pige.

Læs mere
Fold sammen

GE Pernille 2021 Col

Pernille Hertz

Køkkenleder

Jeg er uddannet kok i 1994 og har indtil min ansættelse på Gribskov Efterskole i 2008 arbejdet på flere forskellige restauranter samt været indehaver af Strandmøllekroen i Klampenborg og Strandhuset i Gilleleje.

På Gribskov Efterskole arbejder jeg som køkkenleder hver dag på at servere sund og lækker kost til eleverne. Jeg har mange opgaver i løbet af en arbejdsdag, men holder især af at være med til at guide eleverne igennem en god og lærerig køkkentjans. Derudover har jeg nattevagter.

Privat bor jeg i en af skolens personaleboliger med to af mine tre drenge. Min fritid bruger jeg på min lille hund, og så ror jeg travalje og går til jump fitness.

Læs mere
Fold sammen

EA12350

Morten Pommer

Køkken

Hej mit navn er Morten.
Jeg er uddannet kok og har siden August 2022 arbejdet i køkkenet på Gribskov Efterskole.
Jeg bor i Helsinge sammen med min "lille" familie på ni.
I min fritid køre jeg på electric unicycel, hygger med familien hjemme og i skoven.
Det jeg holder allermest af ved mit arbejde på skolen er at lave god mad i samarbejde med mine gode kollegaer og elever og den sjov og spas så som altid er en del af hverdagen i køkkenet på Gribskov Efterskole.

Læs mere
Fold sammen

GE Mikkel 2021 Col

Mikkel Illum

Lærer

Jeg er uddannet fra Blaagaard Seminarium i 2003 med linjefag i dansk, historie, idræt og musik.

Efterfølgende har jeg været glad folkeskolelærer nord for København med en afstikker til et sprogcenter i Hellerup i et par år.

 

På Gribskov Efterskole holder jeg meget af at undervise i dansk, idræt, GE-fag samt valghold.

Derudover står jeg for morgensangen, og jeg er trivselslærer med aften- og nattevagter.

Jeg blev ansat på efterskolen i 2021.

 

Jeg bor i Fredensborg med min kæreste og mine to børn.

I fritiden ror jeg kajak, spiller floorball, basketball og nørder blandt meget andet med håbløs gammeldags rockmusik.

Læs mere
Fold sammen

GE Lise 2021 Col

Lise Tvorup

Lærer

Jeg er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium i 1996. Siden har jeg også taget uddannelse som psykoterapeut og som massør.

Jeg blev ansat på Gribskov Efterskole i 2021. Jeg er den, der kan hjælpe, når det faglige er svært eller uoverskueligt. Individuelt eller på hold. Jeg arbejder deltid på skolen og har firma som behandler ved siden af.

Jeg bor i Gilleleje med min mand og har tre voksne børn, der bor i København. I min fritid holder jeg af at læse, at være i naturen og danse ligesom det passer mig.

Læs mere
Fold sammen

GE Patrick 2021 Col

Patrick Leese

Lærer

Jeg er uddannet med en kandidatgrad i Digital Media Engineering fra Danmarks Teknikske Universitet (DTU) i 2016. I 2020 læste jeg en etårig Outdoor Idrætslærer uddannelse i København på Paul Petersens Idrætsinstitut.

På Gribskov Efterskole underviser jeg i engelsk. Jeg er trivselslærer og jeg har aften- og weekendvagter.

Jeg bor i Søborg med min kæreste og vores datter. Min fritid går med en masse aktiviteter som trail løb, yoga, klatring, fodbold, havsvømning mv.

Læs mere
Fold sammen

GE Mads 2021 Col

Mads Bisgaard Amstrup

Lærer

Jeg har studeret Idræt og Sundhed på SDU og efterfølgende Friluftsliv og Mountaineering på HVL i den norske by Sogndal.

Jeg har været ansat på GE siden marts 2021, hvor jeg underviser i outdoor, idræt samt GE-faget innovation og projektarbejde. Derudover er jeg ansvarlig for valgfag som løb langt! og fodbold. Jeg er trivselslærer og har aften- og weekendvagter. 

Når jeg ikke er på GE, holder jeg til på Nørrebro, hvor jeg bruger min fritid på ting som klatring, skiløb, MTB og fodbold.

Læs mere
Fold sammen

Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Mette Fromberg

Lærer

Jeg er uddannet fra Absalon i 2018 med fagene dansk, engelsk og samfundsfag.

Under min uddannelse var jeg i Grønland og på en efterskole.
Jeg har selv gået på efterskole, og elsker alt det efterskole er og kan.
Inden jeg kom til Gribskov har jeg arbejdet 5 år på en idrætsefterskole.
Jeg underviser i dansk og engelsk og er desuden trivselslærer og har aften/weekendtilsyn.
Er uddannelsesvejleder og varetager uddannelsesvejledningen her på skolen.
Er netop flyttet fra lejlighed i København til hus i Roskilde med kæreste, som også er lærer, og vores hund.

Læs mere
Fold sammen

EA12334

Tina Klausen

Lærer

Har i mange år arbejdet som selvstændig med at arrangerer ture og teambuildings opgaver af forskellig længde for både private- og firmagrupper. Turene er mest gået til den store natur i Sverige.


Ved siden af dette, har jeg igennem mere end 20 år drevet klinik på Frederiksberg, hvor jeg tilbyder; coaching, akupunktur og klassiske fysiurgisk massage.


Jeg har siden 2022 været ansat på GE, som aften- og weekendvagt, trivselslærer og coach.
I min fritid opholder jeg mig mest mulig i naturen med min Springer Spaniel Chilli. Dette kombinerer vi med at være i vores fritidshus i Halland.


Elsker at rejse, til tider også gerne med lidt indlagte "strabadser" som fx bestigning af Mt. Elbrus i Kaukasus og Cotopaxi vulkanen i Equador. Trekking og dykning holder jeg også meget af.
Chilli og jeg bor i en af de to personale boliger på skolen.

Læs mere
Fold sammen

GE Claus 2021 Col

Klaus Levin Jørgensen

Pedel

Jeg er uddannet radiomekaniker og har arbejdet 36 år i radio/tv-branchen, primært som udekørende tekniker. Jeg blev ansat som pedel på GE 2021. 

Som pedel på GE tager jeg, sammen med de andre pedeller, mig af alt vedr. vedligehold og reparationer af såvel bygninger som grønne arealer. Fra kælder til kvist, det er aldrig trist.

Jeg bor i Rågeleje med min kone. Fritiden bruger vi på: Hus, have, træning, lange traveture, samt vores to voksne børn, barnebarn, familie og venner. 

Læs mere
Fold sammen

GE Per 2021 Col

Per Søndergaard

Servicemedarbejder

Jeg har været på Gribskov Efterskole siden 2007.

Jeg hjælper pedellerne og Julie i rengøringen med en masse praktiske opgaver som at slå græs, tørre borde af, vaske gulv, opfyldning på badeværelserne og meget mere.

Jeg bor i Tisvildeleje og har en kæmpe filmsamling, som jeg elsker at se i min fritid.

Læs mere
Fold sammen

GE Jørgen 2021 Col

Jørgen Skov Jørgensen

Pedel

Jeg har oprindeligt en baggrund i slagterbranchen, men efter at jeg gik på pension, ønskede jeg stadig at være aktiv. Derfor blev jeg ansat på deltid som pedel på Gribskov Efterskole i 2016.

På Gribskov Efterskole hjælper jeg med den daglige vedligeholdelse af skolen.

Jeg bor i Gilleleje med min hustru. Jeg er meget aktiv i min fritid med cykling og lange gåture.

Læs mere
Fold sammen

GE Freddy 2021 Col

Freddy Petersen

Pedel

Jeg er uddannet murer og har i mange år arbejdet med diverse indenfor faget. Efter jeg gik på efterløn, manglede jeg lidt at rive i, så i 2016 blev jeg ansat som pedel på deltid på Gribskov Efterskole.

På Gribskov Efterskole står jeg for alle mindre vedligeholdelser sammen med de andre pedeller.

Jeg bor i Helsinge med min kone. I min fritid nyder jeg den danske natur og rejser gerne i ind- og udland.

Læs mere
Fold sammen

N2A8677

Julie Jønson

Oldfrue/Rengøring

Jeg er uddannet kontorassistent.
Har arbejdet som dagplejer i 11år.
Jeg har mit eget rengøringsfrima.
Jeg blev ansat som oldfrue/rengøringsassistent på GE i september 2022.

Som oldfrue på GE har jeg mange arbejdsopgaver.
Jeg er en slags blæksprutte 

Jeg forsøger at holde rent og orden på hele skolen fx i hallen, klasselokalerne, multi salen, spisestuen, lærerværelset og mange flere steder.
Jeg bestiller også vare, dækker border til møder mm.

Jeg er født og opvokset i Vejby. Bor i Ørby med min mand og vores 3 skønne børn.
Min fritid bruger jeg gerne i min have og sammen med min familie og venner.

Læs mere
Fold sammen

Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Signe Lunding Møller

Vikar


Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Emil Pedersen

Vikar


Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Laura Legaard

Vikar


Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Kasper Eiter

Vikar


Skærmbillede 2022 09 13 Kl. 12.13.49

Søren Konge

Vikar

Bestyrelse

Bestyrelsesformand

Torben Nyegaard Olesen

Næstformand

Erik Nørgaard

Bestyrelsesmedlemmer 

Poul Andersen
Henning Olsen
Anna Recinella
Eva Balle
Bjarke Schmidt